söndag 30 januari 2011

Just for me...

Inredning och smått och gott till både hemmet och trädgården är något som jag verkligen tycker är roligt att köpa och få. Många gånger har jag önskat mig saker till hemmet både i present och julklapp och jag minns att min mormor för många år sedan kommenterade just det att det var saker till hemmet och inte till mig själv som jag önskade. För mig spelar det ingen roll för det är ju mitt hem alltså är sakerna också till mig. Att resten av familjen samtidigt har glädje av det gör ju ingenting. Hur som helst så var jag en sväng i en liten inredningsaffär igår. Nu visade det sig att butikens ägarinna utökat sortimentet med lite kläder och smycken. Föll handlöst för ett halsband! Påminner om en barbapappa, rund, bullig och silvrig. Så den här gången blev det något till mig, bara till mig.


Passar utmärkt till favorittunikan!


Blev smått förälskad i en jättemysig klänning också men den fick hänga kvar. En ljusgrå velourklänning med trekvartsärm och läckra detaljer. Men velour? Jag vet inte säkert vad jag tycker om det på kläder till mig själv. Faktiskt blev det ingenting köpt till huset i den lilla inredningsbutiken den här gången men två små fynd till trädgården blev det. Visar de en annan dag.

Ha en fortsatt skön söndagskväll!


Kram Maria

4 kommentarer:

 1. Åh, vad jag känner igen det där! Men jag har blivit bättre på att önska mig saker till mig själv och att prioritera saker till mig själv.
  Halsbandet var riktigt mysigt!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh vad härligt att du unnat dig något bara för dig själv. Något som du kan bära. Det var länge sedan jag gjorde. Men jag känner likväl igen mig i din beskrivning om att önska sig saker till hemmet. Det är som att få saker till en själv fast det kanske inte riktigt är så, eller är det ?!?

  Ha det gott och tack för din rader!
  kram Emelie

  SvaraRadera
 3. Känner också igen mig! Och jag gillar dessutom även långa halsband, detta var kanonfint!!!
  Härligt med lite nytt ibland!:)

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Jag tänker också så att om jag köper saker till hemmet så köper jag till mig själv, för jag får sådan stor glädje av att se på sakerna, eller pyssla med dem! Men ibland slinker ju även något fint smycke eller kläder ned också. Det var ett vackert halsband som du slog till på!

  SvaraRadera