lördag 18 december 2010

gran ute och gran inne

Utanför vår entré står en svartmålad träbänk och den brukar prydas med lite smått och gott. Så här före jul är det en liten gran med svarta kulor som står där i sällskap av en lykta.

I kväll är det dags för en betydligt större gran att få komma in i värmen och bli pyntad. Den granen kommer dock inte att få svarta dekorationer. Det blir istället en blandning av gammalt och nytt pynt i vitt och rött. Bland favoriterna finns ärvda kulor som varit min mormor och morfars och vackra handgjorda stjärnor som svärmor gjort. Efter pyntandet väntar lite julklappsinslagning. Det är inte många klappar kvar att köpa nu och det känns väldigt skönt.

Önskar dig en trevlig lördagkväll!

Kram Maria

1 kommentar:

  1. Var och köpte en gran idag, bara för att komma hem och få reda på att det redan finns en till oss hos svärfar. Kanske skulle ha den ute istället?!?
    Här blir det en salig blandning i granen. Jag vill egentligen bara ha röda kulor, men dottern vill gärna att hennes egenhändigt gjorda saker ska hänga där med!:) Kommer säkert sakna dessa saker den dagen jag får bestämma själv!:)
    Kram

    SvaraRadera