måndag 27 december 2010

För kalla händer

Äntligen har lugnet lagt sig över min familj och alla pysslar med sitt. Idag har jag ägnat mig lite åt ommöblering och åt att sticka färdigt ett par handledsvärmare. Handledsvärmare är inte alls dumt att ha på sig kalla dagar då det är lätt att frysa om händerna. Man behöver inte ha på dem någon lång stund förrän man känner värmen sprida sig ut i händerna. De här är stickade efter eget huvud i resårstickning med en liten virkad kant närmast handen och med en liten virkad blomma vid handleden.Bilderna blev av någon anledning upp och ned vända här i bloggen. I datorn är de på rätt håll. Hoppas att ni ser ändå.

Nu ska jag fortsätta denna dag med att göra färdigt ommöbleringen. Några saker kvar att flytta hit och dit. Något ska ner från väggen och något annat ska upp. Hur det blir visar jag en annan dag så jag hoppas att du kikar in här igen.

Önskar dig en fortsatt bra dag!

Kram Maria


2 kommentarer:

 1. Har funderat på att sticka handledsvärmare jag också, men har jag inte kommit igång. Idag har jag och dottern varit och köpt garn, glittergarn, för dottern vill att jag ska sticka benvärmare till henne!:) Ska bli riktigt kul att sticka lite igen och något som inte ska sys ihop och inte tar alltför lång tid.
  Lycka till med ommöbleringen och klart man kommer tillbaka hit!;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, visst får man lust att möblera om och flytta grejer så här i efterdyningarna från julen?! Här är stora stöket i full gång!
  Jättemysiga handledsvärmare, jag är dock så konstig att jag inte gillar att ha varma händer och handleder..?! Men benvärmare däremot, det är min grej!

  SvaraRadera