måndag 22 november 2010

vinterpyssel

Inte duggar inläggen på den här bloggen tätt precis och inte är inspiration och skapar lust på topp just nu men ett och annat ryck får jag ändå. För några dagar sedan kikade jag in på den fina och inspirerande bloggen trädgårdsflow och fick plötsligt lust att vinterpyssla lite i trädgården. Det fanns inte mycket mer än två påsar grön mossa i mina pysselgömmor så det fick bli en tur till en liten skogsdunge i närheten för att leta efter några vackra pinnar, några kottar och lite annat smått och gott.

Med mig på turen hade jag sötaste dottern och lilla hunden Edith som stuvades ner i en cykelkorg och med fladdrande öron fick hänga med. Och lite pysselmaterial hittade vi. Det blev lite björkris som jag band ihop till en krans, lite mossa till ett fat och en massa barkbitar som jag använde till att klä två ganska tråkiga plastkrukor med. I de krukorna står nu två träd gjorda av mossa. Så nu är hösten bortstädad från mitt vita trädgårdsbord och med mindre än en vecka till advent är där nu i stället lite vinterpyntat.



Bilden är tagen av min dotter. Det är ju ett elände att inte själv vara hemma under dygnets ljusa timmar men visst har hon gjort det bra?
Kram Maria

2 kommentarer:

  1. Fint pyssel du gjort och en duktig fotograf har du också!:)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Jättefint!
    Tänker på dig massor och saknar dig ännu mera när jag läser texten som är rakt igenom bara SÅ mycket du.
    Kramar i massor Kristina

    SvaraRadera