onsdag 30 juni 2010

Vårt kök

Säkert är det så att min vän mammamedambitioner har hjälpt mig att skaffa mig den här nya vanan att springa runt med kameran och sitta vid datorn varje kväll. Jag tänkte innan idag att idag ska det inte bli något inlägg, ändå är jag här nu igen bara för att det faktiskt är kul. Och jag vet att jag skrev igår att bilder inifrån huset fick vänta till en regnig dag. Även om om solen har haft svårt att bestämma sig för om den skulle vara framme eller inte idag så blev det ju inte regn men nu är jag i alla fall redo att visa några bilder på vårt kök.


Vårt kök går som synes i vitt och ek, en kombination som jag tycker känns fräsch och som jag tror att vi kommer att trivas med länge. Vi har öppen planlösning vilket gör att kök och vardagsrum bildar en stor sällskapsyta och det känns därför viktigt att köket inte ger ett rörigt intryck. Inga öppna hyllor alltså även om jag tycker att det är jättefint. För att få hela huset att kännas harmoniskt går ek och vitt igen i fler rum och alla rum har samma ekparkett.Något jag verkligen gillar med köket är det stora fönstret som når upp till taket och släpper in massor med ljus. Takhöjden som på högsta stället är närmare fem meter gör att det dessutom känns väldigt luftigt.Närheten till trädäcket precis utanför är också härlig.


Det som står på matbordet just idag.

4 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Vilka fina bilder, ibland känns det som om bilder i bloggar är väldigt tillfixade men här vet jag att bilden överensstämmer med verkligheten. Jag älskar er takhöjd. Vad är det för kvist som stulit platsen där det vackra brickan brukar stå.
  Kom nyss på att efter tre år är du nu bara min Maria igen........
  Skämt och sido! Vises i morgon
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 2. Hej,

  Men duuu, vilken fin blogg DU har! Jättesnygga bilder i hela bloggen och ett fräscht hem! Gillar din svarta rektangulära kruka med "GLÄDJE" på, och så såg jag till min stora stolthet att du i ett tidigt inlägg nämnde min blogg som inspiration - jag känner mig både rörd och otroligt glad, så snällt av dig!

  Välkommen till denna härliga bloggvärld! Jag har inte hållt på så länge, men det är ett härligt litet universum detta, med så många varma och generösa bloggsystrar och en och annan bloggbroder... ;-D

  Varmaste hälsningar och tack snälla för din kommentar hos mig!

  Och du, här är så snyggt att jag tar och länkar till dig på en gång...

  Helena, The Swenglish Home

  SvaraRadera
 3. Vilket vackert och klassiskt kök ni har! Jag blir ju riktigt avis ;-D Önskar att det var sådär välstädat i mitt kök för jämnan...

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt fint kök!!
  Förstår att du trivs i ditt kök!

  SvaraRadera