onsdag 1 januari 2014

Jag har flyttat!

Till slut var jag bara tvungen att våga! En dröm kallar och nu har flytten gått till en ny adress. Du hittar mig numera på www.mariao.se/blogg. Varmt välkomna allihop!

Maria

8 kommentarer:

  1. Vad spännande, jag försökte kommentera på din nya blogg men det gick inte. Lycka till med det nya! Kraaaam Pia

    SvaraRadera
  2. Varmt lycka till! Lyckades inte kommentera på den nya...

    SvaraRadera
  3. Då går vi över till ditt nya "hem". Vad spännande!
    Lycka till min vän

    Kramar
    Lene

    SvaraRadera
  4. Då kommenterar jag här i stället eftersom det är lite strul på den nya.
    Roligt med flytt och att du vågar kasta dig ut på nya äventyr, bra gjort! Jag har själv gjort det några gånger och det är så häftigt. Håller också på med en ny sida som snart kommer pubiceras, kan knappt vänta.
    Lycka till!
    //bara anna
    annacecar.blogspot.com

    SvaraRadera
  5. Så spännande! Önskar dig lycka till! Kram carolina

    SvaraRadera
  6. Tittade in på din nya blogg och jag vill gärna följa med dej och följa dina drömmar.
    Hoppas det löser sig snabbt

    Ha en fin dag och god fortsättning. // Kram Lissen

    SvaraRadera
  7. very informative post for me as I am always looking for new content that can help me and my knowledge grow better.

    SvaraRadera
  8. Medan fake rolex Tangente, Orion och Ludwig alla börjar med ett rostfritt stålhölje, slutar likheterna där. För Orion Olive Gold erbjuder långa fake Rolex avsmalnande kilklackar en mer traditionell klänningsprofil, medan 41 mm väggdiameter och omslagsklaffkurva säkerställer ett utseende rolex replica som är lika delar med moderna samtida och enkelt bekvämt i ett brett sortiment av handledsstorlekar.
    Tangente Midnight Blue börjar Rolex replica emellertid med en 35 mm väskekonstruktion som har varit i hjärtat av NOMOS Glashütte sedan varumärket började. Varje element är parat till sin grundform och rolex kopia perfektionerad i verklig NOMOS Glasütte-stil. De raka klackarna med sin karakteristiska replika klockor knäck är ett perfekt exempel på detta, vilket gör att fodralet bekvämt kan krama bärarens handled medan de förblir rolex kopior enkla, geometriska och perfekt proportionerade. Medan 35 mm-fallet i Ludwig Reference 201 vid första anblicken kan se identiskt med Tangente, är det i de fina detaljerna som klockor kopior Ludwig utvecklar en egen klassisk personlighet. Kronen vid 3 klockan får en liten avsmalnande blomning, som tänker på de utsmyckade klockaklockskonstruktionerna från förra året, medan rolex klocka kopia de elementära raka flikarna utan den signaturkink erbjuder en mer diskret och traditionell fake cartier profil.

    SvaraRadera