söndag 3 november 2013

Svart och vitt ...

Jag tycker inte att det är mycket i livet som är svart eller vitt eller helt självklart och enkelt ja eller nej. Ofta är det en hel massa nyanser av grått att förhålla sig till och i många frågor ställs man inför innehåller val, dilemman, kanske och om och men. I inredningen däremot får det gärna vara svart och vitt, ja så klart med några andra nyanser också, och här hemma har det blivit ett nytt svartvitt tillskott i form av en matta. Den köptes för att antingen ligga i köket, vardagsrummet eller allrummet. Just nu ligger den i köket och jag gillar att ha den där men jag gillar också tanken på att den kan flyttas runt och passa på fler ställen i huset. 
Och så gillar jag ju förstås Edith! Denna tokiga lilla hund som så fort något i form av textil läggs ut på golvet bara måste lägga sig på det och gärna sova en liten stund. En bit tyg när det pysslas eller en ny matta, det fungerar lika bra vilket som.

Fin söndag till dig!

Maria

14 kommentarer:

 1. Så fin matta. Passar riktigt fint i köket! Söta lilla Edith. Klart hon måste få gosa lite på mattan. Ha en skön söndag! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Hej hej vilken fin blogg =) härliga bilder och hit kommer jag flera ggr. =) Ha en bra Söndag =)

  SvaraRadera
 3. Vilken snygg matta, fint när man hittar något som man kan flytta omkring och som passar på mer än ett ställe. Vilken sötnos hon är Edith. Ha en fin söndag. Kram

  SvaraRadera
 4. Superfint du har det! :-) och fin Edith.

  Kram N

  SvaraRadera
 5. Så vackert kök och Edith är ju bara helt underbar! :)

  SvaraRadera
 6. Så fint kök du har och mattan är verkligen en snygg detalj:) Ha det bäst kram från vännen Maria

  SvaraRadera
 7. Vit hund, passar fint till inredningen. Precis som hos oss. Det finns faktiskt folk som tror att vi valde Myggan för att hon passade inredningen. :D

  Den mattan är så himla, himla fin! Jag skulle mer än gärna ha en också :)

  SvaraRadera
 8. hihi ljuvliga lilla E! Och en mycket snygg matta! Svart och vitt är klassiskt och passar överallt med allt! Snyggt stilrent och vackert!
  Kram!

  SvaraRadera
 9. Fantastiskt så fint och bilden på Edith - jag smäller av, underbar!!!!!

  Ha en fin söndagkväll!

  Kram Tatjanis

  SvaraRadera
 10. Den mattan är så fin!
  Passar perfekt där.
  Så söta Edith, hon ser ut att njuta!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 11. Gud vilken fin bild måste jag först säga. så skarp och klar och så har du tonat (?) ned vid fönstrena. Likaså bilden på Edith! Vad har du använt för objektiv till dessa bilder? Eller är de efterbehandlade? Sen har du jättefint i ditt kök och mattan passar superbra där. Kram Nilla

  SvaraRadera
 12. Den är ju så mycket NI! Vad fin den är. Ja dom är roliga dom små liven, lägger sig på allt nytt och allt mjukt. Zeth har en konstig kuddfetisch. Han ska alltid ligga på kuddar, hur många kuddar som än ligger ovanpå varandra.

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 13. Haha, min hund är likadan. Han lägger sig på matta, på filt, på dagstidning...., ja allt som hamnat på golvet av ngn anledning. Mjukt eller hårt spelar ingen roll... de är för härliga de små vovvarna. / Kram LillaMy!

  SvaraRadera
 14. Men sötaste Edith då. Jag smälter! Och mattan är fantastisk, bra köp! Skönt med lite rätt och slätt svart och vitt ibland, slippa fundera liksom :)

  SvaraRadera