lördag 9 november 2013

Är du inte redan snäll?

Är du inte redan snäll? Frågan kom från min man igår när jag bad honom köpa hem pepparkakor till mig. Jodå visst är jag snäll, t.o.m. för snäll får jag höra ibland, jag är helt enkelt bara sugen på pepparkakor. Fast det är kanske inte bara snäll man anses bli av pepparkakor. Jag tror minsann att det är svärmor som har sagt att man blir envis av att äta många pepparkakor och just nu behöver jag lite envishet. Jag sitter nämligen vid datorn och muttrar över att jag ändrat en inställning i Lightroom och nu vet jag inte riktigt vad det är jag har gjort och vad jag ska göra för att ändra tillbaka. 
Men med envishet och pepparkakor ska jag nog få rätt på det hela igen och knasiga inställningar till trots så har jag det ganska mysigt här vid datorn en höstruskig lördag som denna. Kanske blir det mindre rusk i morgon, det får vi se, men något som i alla fall helt säkert blir av i morgon är Fotoutmaning vänner emellan och temat är "Skrynklig ..." Tills dess, trevlig lördag!

Maria

8 kommentarer:

 1. Du är säkert jättesnäll! Jag har inte märkt av något annat i alla fall.
  Hmmm, få se vad jag hittar på till i morgon. Har just nu ingen idé alls.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 2. Haha jasså det blev ett inlägg av peppisarna. Så fint de passar i lilla skålen. Saknar dig så, vilken tur att vi har en date på tisdag.
  Sluta nu och var snäll, slå handen i bordet och så vips så löser det sig säkert.
  Själv ska jag bara sitta i soffan och vänta på att middagen blir klar. Du är alltid så snäll och fixar sa Måns, sitt bara här så fixar vi. Godbiten min.
  Stor kram finaste Maria

  SvaraRadera
 3. Det verkar inte som att du behöver ändra några inställningar :-) Kanonfina bilder! Tjusigt!!

  SvaraRadera
 4. Klart man ska ha lite pepparkakor. Det är ju så gott. Hoppas det reder sig med din data. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Det är ju inte säkert att man fortsätter att vara så himla snäll när något strular i LR iochförsig... :D

  SvaraRadera
 6. Kanske är det därför jag kan vara envis ibland. Älskar pepparkakor. Såg att ni besökt vackra Köpenhamn. Hoppas vi hinner dit en runda innan jul. Kram Anita

  SvaraRadera
 7. Har faktiskt aldrig hört att man blir envis av pepparkakor, men det var ju rätt roligt, och envis behöver man vara! ;)

  Hoppas du fick ordning på LR, inte roligt när sånt där jäklas, tro mig jag vet!

  SvaraRadera