fredag 18 oktober 2013

Det blev visst en paus ...

Det blev visst en paus här på bloggen. Ingen planerad sådan utan en sådan paus man helt enkelt måste ta när livet snurrar lite fortare än vanligt och tiden inte riktigt räcker till allt man vill. Nu är det i alla fall fredag, helg och dags för lite återhämtning.  Inte ens kameran har varit framme under veckan men idag när jag kom hem från jobb och ställde ifrån mig min nya väska i hallen blev jag sugen på att ta en bild på den. Väskan kan man köpa på Carriealong.se som jag tipsade om för ett tag sedan. Då var jag på väg att beställa en ryggsäck till dottern men det fanns så mycket annat kul att välja på att vi bestämde oss för att fortsätta att dela på min ryggsäck och istället köpa en annan väska att dela på den också. Eller egentligen är det två väskor, shoppingbag och en axelväska som hör ihop, så det blir en till mig och en till dottern. Fiffigt! 

Finaste helgen önskar jag er alla!

Maria

13 kommentarer:

 1. Nä, då är det illa *ler* om inte ens kameran får komma fram. Hoppas du har en helt underbart lugn och skön helg så du kommer i fas med dig själv!

  kram till dig vännen!

  SvaraRadera
 2. Oj oj, glömde ju skriva vilken snygg väska! Riktigt snygg tycker jag och den första bilden var väldigt talande... nu tar du helg :)

  SvaraRadera
 3. Super fin och riktigt Mariaaktig. Hoppas du får ha den ifred.
  Stor kram finaste.

  SvaraRadera
 4. Smart att fortsätta dela ryggsäcken och köpa en annan fin väska också. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Detsamma till dig!:-)
  En paus behöver man ibland!
  Härliga bilder på väskor!!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Ibland behöver man bara en paus helt enkelt. Hoppas du får en lugn och skön helg nu o kanske kommer kameran finnas med en del dessutom;)

  SvaraRadera
 7. Vilken SNYGG väska!! Enkel men mycket snygg!
  Nu blev jag lite avis. Jag har sådan "väskfetisch" tror jag. Köper väskor bara för att liksom. Maken är inte alltid så glad på mig men men..
  Jag önskar dig en underbar helg

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 8. Riktigt fin! Jag är också på jakt efter en ny väska, en lite mindre än den jag har idag. Allt har en tendens att försvinna i den stora, ha ha. Jag ska nog kika in där och se om jag hittar något.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 9. Japp, paus blir det ibland och det är förmodligen ganska sunt att ta sig en sådan då och då :)

  Superfin väska! kram Anna

  SvaraRadera
 10. Fin väska och det låter som att helgen kommit lägligt för dig!! Kram Sara

  SvaraRadera
 11. Snygg och praktisk väska! Hoppas du har en skön och vilsam helg!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 12. En riktigt snygg väska. Den sidan ska jag kika in på ikväll. Kram

  SvaraRadera