måndag 16 september 2013

Ett möte med en bloggvän och Hedentorps plantskola ...

I lördags tog jag mod till mig och åkte till Ängelholm för att träffa en bloggvän i verkliga livet. Nervöst och pirrigt var det allt men när jag väl träffade henne, Malin bakom bloggen Fröken Foto, så släppte allt det där och det kändes som att sitta och fika med en någon jag känt länge. Mycket trevligt prat blev det och ännu mer prat hade det nog kunnat bli men planen var inte bara fika och prat utan också ett besök på Hedentorps plantskola. Och vilken plantskola det var! Så mysig atmosfär både ute och inne. Ett sådant där ställe man nästan skulle vilja bo på.

 
 

När jag sen körde hem efter några timmar i Ängelholm kände jag mig alldeles fylld av energi och tacksamhet. Fotoenergi, trädgårdsenergi och inredningsenergi och tacksamhet över att jag vågade. Det finns så mycket att vinna på att utmana sig själv.

Maria

12 kommentarer:

 1. Vad roligt att träffa en bloggvän. Det var något att tänka på.

  SvaraRadera
 2. Vilken urmysigt ställe det verkar vara, men lite långt för min del :) Kul att träffa bloggvän. Ha det fint Karin

  SvaraRadera
 3. Vilket mysigt ställe, fattar att du fick energi av det. Snygga taggiga bilder också, jag hade stora planer på att hänga på denna vecka, men det blev innebandy hela dagen istället, så kan det gå...

  Ha en bra vecka!
  Frida

  SvaraRadera
 4. Man förlorar nästan aldrig på att kliva ur sin comfortzon. Man ska våga ta steget bara. När man väl gör det är det mycket vunnet. Heja dig Maria! Så duktig du är. Och titta så bra det blev!!
  Det ser riktigt vackert ut på den plantskolan. Det är så man blir sugen på att besöka den.
  Ha en härlig dag

  Kramar
  Lene

  SvaraRadera
 5. Å vad kul att träffa en bloggvän irl. Man tycker nästan att man känner varandra lite fast man inte träffats. Spännande!
  Vilken vacker miljö ni var i också. Verkligen fina bilder.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 6. Härligt att du vågade. Ett så fantastiskt ställe det ser ut att vara. Jag måste bara också besöka det en dag. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 7. Jag är mycket glad över att du vågade så jag fick chansen att träffa i live :) Gör gärna om det!

  kram kram och ha en fin dag!

  SvaraRadera
 8. Kul med bloggfika in real life och plantskolan verkade ju jättemysig. Ska lägga det på minnet för kommande fikaturné

  kram kajsa

  SvaraRadera
 9. Åh, vad bra att du vågade! Sådant stärker:)...

  .... och vad det gäller besök på plantskola; det måste ju vara rena paradiset när man gillar att fota:D / Kram LillaMy!

  SvaraRadera
 10. Så fina bilder från Hedentorps. Det är nog dax att göra ett litet besök där snart igen. En väninna ville att vi skulle åka till Landskrona på fredag för att bilda lite höstkänsla. Vi får se hur det går. Kram Anita

  SvaraRadera
 11. Åh, så fina bilder du tog från vår plantskola! Det är alltid lika kul och intressant att få se det ur någon annan synvinkel. Det låter som om du/ni hade en fin dag.
  Ha det bäst /Liv

  SvaraRadera