fredag 7 juni 2013

Den finns där ...

Det blir just inte så mycket pyssel på den här bloggen för tillfället. Inte heller så mycket inredning eller trädgård heller för den delen och ibland bekymrar det mig. Jag kan få tankar om att det är det som förväntas av mig här. Ganska dumt egentligen om jag tänker efter. För jag har ju faktiskt lovat mig själv att blogga för att det är kul och för att det ger mig inspiration och för att hålla igång kreativiteten. Att den kreativa sidan av mig för tillfället mest är intresserad av att jobba med kameran, tja det får helt enkelt vara så. Fotograferandet har blivit mitt pysslande, något som inspirerar mig och som jag njuter av. Alltså får det lov att vara mycket fokus på foto här, åtminstone ett tag till.


Den andra delen av kreativiteten, pysslandet, får vila lite till. Den finns där, den bubblar under ytan och när man minst anar det slår den till med full kraft igen. 

Maria

9 kommentarer:

 1. Väldigt elegant och fin bild..
  Ha en fin helg, kram

  SvaraRadera
 2. Fint! Du presterar fina bilder det räcker väl? Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. Ett så vackert foto är absolut tillräckligt för att titta in här hos dig!
  Mer kreativ än så behöver du väl inte vara i denna underbara försommar tid!
  Kram Melodys matte

  SvaraRadera
 4. Oj vilken fin bild!! Snyggt jobbat!!!

  SvaraRadera
 5. Det är svårt att fokusera på flera saker samtidigt. Fortsätt du med kameran, dina otroliga bilder inspirerar mig väldigt mycket! Vet inte hur du gör men du lyckas få allt du plåtar att "leva upp"! Du skulle säkert få ett vedträ att se helt ljuvligt ut eller en dammråtta att verka attraktiv!

  Provade ditt recept häromdagen, otroligt gott! Kolla min sida så får du se!

  Önskar dig en fin lördag!
  Kramelikram Veronica

  SvaraRadera
 6. Det där med förväntningar ska man inte tänka på.
  Inte alls tycker jag. Det viktigaste är glädjen!

  Jag köper nästan alla mina smyckesdelar på Pagoni.
  Annars passar jag på när jag är på resor, t.e.x mina berlocker i form av kors och madonnor har jag köpt i Spanien.

  Fin bild!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 7. Tänk bara på dig själv. En blogg är alltid bäst när bloggaren gör det som känns rätt och som faller på. Så blogga för att det är kul och gör det som är kul!

  Kram

  SvaraRadera
 8. Vilken vacker bild. rent av lite sober.Härligt! Fotografera är skoj Håller med om det. Här har mest pysslats inför studenten inte heller så mycket kreativt pyssel. Men så får det vara just nu, Det är bara att hänga med i den tiden man är i och försöka njuta av den. Ha en skön lördagskväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 9. Ja, låt det inte bli ett måste. Det ska vara lustfyllt. Vänta tills det blir det igen.

  SvaraRadera