torsdag 23 maj 2013

Från min soffa ...

Från min soffa är temat hos Ingen vanlig dag idag. Från vår ena soffa skymtar man en annan soffa, soffan i allrummet. Och ovanför den soffan syns en del av mitt senaste lilla projekt, projekt tavelvägg eller kanske det i stället skulle kallas projekt "Galleri Maria" eller något sånt. För jag har nämligen tänkt att det bara ska vara bilder tagna av mig i ramarna jag hängt upp, åtminstone just nu. Kanske lite ego men  jag gillar att göra något av mina bilder, i alla fall de jag tycker extra mycket om, och dessutom var jag urtrött på tavellisterna som satt ovanför soffan tidigare så jag hade liksom en anledning att skaffa fram något nytt att hänga på väggen. 


Ramarna är på plats liksom några bilder och fler bilder kommer att sättas in i ramarna så snart jag bestämt mig för vilka jag vill ha där. En av bilderna jag vill ha på väggen finns ännu så länge bara i mitt huvud men jag hoppas att jag snart ska kunna göra verklighet av den.


Maria

Ps. Livet har på ett ganska brutalt sätt gjort sig påmint den här veckan och jag har inte haft tid och ork att titta in till alla er fina bloggare som jag brukar. Nu börjar det ordna upp sig igen och jag tittar snart in till er igen. Så länge säger jag tusen tack för alla de fina kommentarer som lämnas till mig. Ds.

5 kommentarer:

 1. Jag är också lite ego då! Har printat två av mina foton från London och ska sätta dem i ram ovanför soffan:-) Kram Sara

  SvaraRadera
 2. Är ju jättekul att göra riktiga foton av alla bilder man tar själv! Gjorde sådana där kollage som du gjorde för länge sedan och köpte ramar, men det sprack på att min skrivare inte ville ta emot fotopappren jag köpte!:(
  Ta hand om dig!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Låter som en fin idé. . trevlig helg :-)

  SvaraRadera
 4. Vilken bra idé och så snyggt!
  Ha en fin helg!
  kram viktoria

  SvaraRadera
 5. Fin din tavelvägg kommer bli. Håller med att man vill göra något mer av sina bilder. Hoppas det är bättre med er. Så att orken kan komma tillbaka.
  Ha det bäst! Kramar Pernilla

  SvaraRadera