tisdag 30 april 2013

Daggkåpor med massor av daggdroppar ...

Inspirerad av Malin knäppte jag några bilder på daggkåpporna med massor av daggdroppar när jag var ute med kameran tidigt i söndagsmorse. Fascinerande hur de små dropparna kan ligga på rad som små pärlor på  bladen. Turen med kameran i trädgården satte lite fart på några trädgårdsidéer som nu skrivits ner i en lång lista. Inga jättestora saker men allt kan kanske inte göras samtidigt ändå och då gäller det ju att prioritera. Överst på listan står att måla våra ytterdörrar. Irriterande att det ens ska behöva göras på ett hus som ännu inte är fem år gammalt men så flammiga och tråkiga som dörrarna är så får det ändå bli så. Funderar på svarta eller riktigt mörkgråa dörrar. Vad tror ni om det till ett hus som är cremevitt?


Maria

7 kommentarer:

 1. Ännu en läcker bild!:)
  Jag hade valt mörkgrå dörrar. Svart blir lite hårt för mig.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh vad jag blir inspirerad av dina bilder, måste ut i trädgården en dag och bara låta kameran jobba! Ännu en förstoring, du får trångt på väggarna hihi!

  SvaraRadera
 3. mmm så läckert, gråa eller svarta dörrar kan nog bli riktigt snyggt tror jag. fin Valborgskväll. Kram

  SvaraRadera
 4. Åh vilket härligt foto!!
  Mörkt grå dörrar röstar jag på - men orösta på att måla om dem om de är mindre än fem år!!
  Kram Sara

  SvaraRadera
 5. Så fina droppar, verkligen som ett pärlband. Mörkgrå låter fint. Ha en fin Valborg kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Nä men oj vad jag missat mycket. Vilken jätteläcker bild! Du är duktig du vännen! och tack, härligt att kunna inspirera :)

  kram kram Malin

  SvaraRadera