fredag 22 februari 2013

Odisciplinerad ...

Jag borde egentligen städa, det behövs verkligen för här är både dammigt och smuligt och jag har faktiskt börjat på det ... men det blev en sådan där totalt odisciplinerad städning där jag började med att dammtorka för att sedan flytta runt några tavlor, för att sedan få ett ryck och åka till Ikea, för att på Ikea få en idé till en härmapa (som jag nu har hunnit göra ), för att sedan inte kunna motstå lusten att titta på några bilder jag tog på fina sonen idag, för att väl vid datorn fastna med helt andra bilder, bilder jag tog igår. Igår var det nämligen kameralek igen och kanske börjar ni tycka att jag tjatar men close up-filter är roliga leksaker! Några söta blommor från en bukett som mamma och pappa kom med häromdagen fick vara modeller och den här gången har jag lekt med olika bakgrunder. På första bilden har jag ett vitt bakplåtspapper  ca 30 cm bakom blommorna. På den andra bilden har jag ett vinrött silkespapper och på den tredje bilden har jag använt en turkos plastpåse. Man tager alltså vad man haver.
Och visst kan man drömma sig bort till rosa, blommande körsbärsträd en skön vårdag när man ser den sista bilden? Jag kan det i alla fall. Men här kan jag ju inte sitta och drömma längre. Det var ju annat som skulle göras. Odisciplinerad? Ja något alldeles förskräckligt när det kommer till städningen idag i alla fall.

Ha en fin fredag!

Maria

7 kommentarer:

 1. Det blev ju jättefina bilder med bakgrunderna! Fiffigt! De hade blivit jättefina att framkalla som riktiga fotografier och hänga upp i ram!!! Kanonfina! Ha en go fredag!

  SvaraRadera
 2. Gud vilka fina bilder, jag förstår ju att det var roligare än städningen :)

  SvaraRadera
 3. Vilka vackra foton, dom kan du göra till tavlor.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Inte konstigt alls! Dina fina och djupt berörande bilder...trots att det "bara" är på blommor kan ju göra vem som helst odisciplinerad. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 5. Så vackra bilder!
  Förstår att det var roligare att ta vackra foton än att städa ;)
  Ha en fin helg, kram Suss

  SvaraRadera
 6. Vackert! Jag blir allra mest förtjust i den sista. Gillar färgkombon där lite extra :)
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Så vackert Maria! Roligt att du har använt olika bakgrunder och att du berättar vad du haft. Riktigt snyggt! Blir lite nyfiken på vilken blomma det är, var väldigt lik körsbärsträs, som du sa :)

  kram kram Malin

  SvaraRadera