söndag 20 januari 2013

Fotoutmaning vänner emellan - I en låda ...

Vissa veckor är mer intensiva än andra, inte så mycket att säga om det egentligen, det är liksom bara så det är. Sådana veckor kan det bli så att man förpostar ett inlägg om en fotoutmaning en måndagskväll och sedan inte öppnar datorn mer den veckan. Fast det är klart, öppnat datorn har jag ju gjort men bara för att jobba. Men nu är jag här igen, det är söndag och Fotoutmaning vänner emellan och temat är "I en låda ..."

Som alltid när det är temadags funderar jag ganska många vändor innan det blir en bild. I det här fallet hade jag svårt att bestämma mig för vilken låda som skulle få vara med. Skulle det bli verktygslådan, sylådan, en skrivbordslåda eller rentav en kökslåda? Eller skulle det bli en av de mindre lådorna som står framme som en kombination av dekoration och småförvaring? Skulle jag ens bry mig om hur själva lådan ser ut och bara koncentrera mig på innehållet? I allt det här funderandet kom jag att tänka på en gammal plastlåda, fylld med allt möjligt, som står i min garderob. Och i den lådan gjorde jag ett fynd.


Jag hittade den här lådan. En liten papplåda fylld med bortglömda foton på min syster och på vänner från min högstadietid. Så roligt att hitta den och det tack vare fotoutmaningen!

Har du funderat på temat "I en låda ..."? Vill du vara med i vår fotoutmaning? Du är så välkommen så! Vill du vara med är det bara att klicka på den blå grodan och lägga till din länk. Nu kära bloggvänner ska jag besöka er. Jag gissar att det finns massor med fina bilder och trevlig läsning att ta igen.

Ha en fin söndag!

Maria
17 kommentarer:

 1. Såna fynd är kul att göra!
  Kan tänka mig att du log några gånger när du kikade på dom bilderna.

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Kul med sådana lådor. Jag har en skokartong med just gamla bilder.. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 3. Kul att få lämna ett bidrag igen - längesen jag var med nu!! Kram Sara

  SvaraRadera
 4. Så mysigt. Jag måste leta i mina gömmor. Är säker på att jag har en sådan låda med. Hoppas allt gick bra igår. Kram Kristina

  SvaraRadera
 5. Bortglömda lådor är det mest spännande som finns.

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig låda, ett fynd som förhoppningsvis rymmer fina minnen.

  SvaraRadera
 7. Precis en sådan låda är ju toppen att hitta!
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Är med för första gången, jättekul initiativ!

  SvaraRadera
 9. Vilket minne, vilken känsla, en rolig stund ...sådana lådor är så värdefulla att ha och får en att må bra. Kul låda för dagens tema

  SvaraRadera
 10. Spännande att hitta en bortglömd låda!! Fin bild!

  SvaraRadera
 11. Vilken underbar sak att hitta. Ren o skär lycka o en sådan stunf gör gött för själen :-)

  Kram Tatjanis!!

  SvaraRadera
 12. Åh, nej, glömde helt utmaningen. Det var fullt ös i helgen och fick bara inte tid att ens sätta på datorn :)

  Men jag fick ditt meddelande... nä men så tråkigt.
  Okej... lite stöttning behövs alltså *ler* Jag mailar :)

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 13. Oj, jag glömde ju att lägga in länken :) Men nu är den där iallafall. Och du bjuder precis som vanligt på väldigt fina bilder :)

  Sv; Ja, jag håller på med digital bildbehandling sedan 1 år tillbaka (!). Men samtidigt går jag andra distanskurser i bildbehandling. Sådär splittrat som är lite typiskt mig :)

  Kramar

  SvaraRadera
 14. Det är ju det bästa det där när man hittar något bortglömt när man egentligen letar efter något annat! Då passar jag på att önska mig att återfinna den där lådan med spikar och skruvar i, för den har jag ställt på något särdeles fiffigt och hemligt ställe...

  SvaraRadera
 15. Hej hej!Jag skulle rensa i förrådet och hittade då en kasse full av bilder och brev från när jag som 20-åring jobbade som aupair i USA, nostalgi på hög nivå!!
  Hm, mitt jobb, jag gör inspirationsjobb, alltså planteringstips, recept, pyssel osv och nu även hemmahosjobb. Ha det bra!
  Kram Camilla

  SvaraRadera
 16. Åh va roligt att hitta en sån låda! Lyxnostalgi:)

  Kram

  SvaraRadera
 17. Hallå, så där nu har jag också hittat en liten låda :) Ha det bra Karin

  SvaraRadera