onsdag 26 december 2012

Sköna lediga dagar ...

Annandag jul går mot sitt slut. Vi sitter i soffan och myser. Det är med andra ord precis som det ska vara när man är julledig. Juldagarna som redan har gått har liksom denna, varit fyllda med mys med familjen och god mat. Det har dessutom funnits gott om tid för promenader med Edith, tid för att läsa och tid för att tänka. Det har varit dagar för att ta hand om oss själva, var och en på sitt sätt. 
 

 
Idag har det även funnits tid och lust att ta ett litet tag i fotokursen och när kameran var framme kunde jag inte låta bli att fota några riktigt goda cupcakes som dottern bakat. Och inte nog med att det redan har varit så sköna lediga dagar, de lediga dagarna fortsätter ett tag till. Och nu när jag tagit hand om mig själv och familjen är jag sugen på att ta hand om vårt hem lite extra. Kanske kan det bli några pyssliga dagar nu.
 
Hoppas att ni som tittar in här har haft en fin julhelg.
 
Maria

11 kommentarer:

 1. Vad skönt du har det på din ledighet. Underbart att bara kunna vara, stanna upp, andas och umgås med sina nära och kära. Blev allt lite avis när jag läste att du var ledig ytterligare några dagar. Själv så jobbar jag to-fr. Men...sen är det ju helg igen...härligt!

  Här håller snön på att smälta bort, hos er är väl snart allt borta. Jag som hade hoppats på en vit jul o nyår.

  Ha det gott fina du
  Kramiz Veronica

  SvaraRadera
 2. Vilken skön jul du beskriver! Och bilderna- så vackra med en del humor i! Kram Sara

  SvaraRadera
 3. Härlig julhelg med dagar fyllda av kvalitetstid... Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Låter som en perfekt jul!:) Jag är ledig till nästa torsdag då jag jobbar, men är sedan ledig fredagen. Ska också se om jag inte kan pyssla lite här hemma.
  Här har vi idag minusgrader, så nu fryser det som töat på igen så det är säkerligen super halt ute.
  Fina bilder också!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Det där såg ju inte fel ut och god verkade den...God fortsättning vill jag också passa på och önska

  Kram Kajsa

  SvaraRadera
 6. Låter som riktigt härliga dagar minsann! Ledsen att jag inte levererade något bidrag den här gången. Julfixandet tog lite för mycket tid.
  Ha en härlig kväll!

  SvaraRadera
 7. Det låter precis som det ska vara! Kram!

  SvaraRadera
 8. Vilken skön Jul, jag har varit ledig hela julen och börjar jobba igen den 2:a januari. Kram och ha en bra fortsättning!!

  SvaraRadera
 9. Precis så som ledigheten ska vara . Kram

  SvaraRadera
 10. God fortsättning!
  Njut av ledigheten :-)

  SvaraRadera