onsdag 3 oktober 2012

Jogging och kanelbullar ...

Häromdagen var det ju den 1 oktober. Måndag och första dagen i månaden. En dag så bra som någon att komma igång med joggingen igen tänkte jag. Så sagt och gjort, joggingskorna åkte på och jag släpade mig ut i mörkret på en liten runda. Inte särskilt skönt under själva joggingen men det kändes faktiskt ganska bra när jag kom hem igen. Jag har tyvärr så rysligt lätt att komma av det där med att jogga regelbundet. Det fungerade jättebra hela våren och sommaren men så fort vardagen satte igång efter semestern så prioriterades joggingrundorna bort. Men som sagt nu är det ny månad och nya tag och ikväll ska joggingskorna på igen. Så varför då en bild på nybakade kanelbullar i vårt kök?
 

 
 För att man måste ha en belöning efter joggingrundan förstås. Och för att fira kanelbullens dag en dag i förskott.
 
Maria

11 kommentarer:

 1. Helt underbara bilder! Och så älskar jag ju bullar också... :)

  Sv; Jag använder photoshop (cs5)är ändrar man storleken under image+imagesize. Jag vet inte om du har något redigeringsprogram? Annars är ju Photoscape jättebra och gratis. Jag har kompisar som använder det enbart för att kunna minska bilderna...

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat!:) jag har inte joggat sedan innan vi åkte till Turkiet, snart tre veckor sedan. Måste försöka komma igång igen. Var och tittade på nya träningskläder idag och kanske det kan få mig att komma ut igen!;)
  Maken var inne hos grannen, som är läkare, nu ikväll och han sa precis som du att det kanske inte räcker med dropparna. Hade det inte blivit bättre på fem dagar skulle vi söka igen för det. Det gör ju så ont på honom, så idag har han också varit hemma. Han orkade åka till skolan för att göra ett prov, men han har svårt för att äta nu och då tar det på krafterna. Gör ju ont när han tuggar!:(
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh vad du är duktig! Klart du skall ha en bulle då ..
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ja verkligen bra jobbat..Blir Kanel bullebak här med imorgon..Underbara bilder..Ha en underbar onsdagskväll Kram

  SvaraRadera
 5. Hehe, bullar går ju alltid ner! Du kommer säkert klara joggningen, men det är typiskt att man tapparbort sådana viktiga saker när livet skiftar. Jag tar långpromenader som jag har hållit på med sedan i somras och även om jag inte hinner ut riktigt varje dag längre så är jag så glad för när det funkar. Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Det där ser ju inte så dumt ut!
  Anita

  SvaraRadera
 7. Vad fint du dukat upp och bra gjort med en joggingrunda. Svar på din fråga om Pleasebyxorna , är att jag köper dem både från butik och online. Vet man bara vilken stlk man behöver så är det enkelt att beställa dem. Men man måste gå ned i stlk, de ska sitta tajt för de töjer sig! Ha en fin dag! Kram Nilla
  Kanske blir det en bulle idag med då:)

  SvaraRadera
 8. Fin blogg du har! Börjar gilla prickar mer och mer. Så jag tycker självklart dina kudde och tallrik är superfina :) Glad kanelbulledag på dig!

  SvaraRadera
 9. Vad duktig du är!! Har många gånger försökt komma igång med jogging, men det vill sig aldrig... Blir en tre, fyra löprundor och sen glöms det av liksom ;)
  Ha en fin dag och käka inte alltför många kanelbullar, eller....

  SvaraRadera
 10. Klart man ska unna sig något gott när man tränat och varit duktig:) Och är det kanelbullens dag så är det ju:)

  Fin blogg du har! /Linda

  SvaraRadera
 11. Oj oj... måste varit en lååång springtur och många bullar (lördag idag) *ler* Nä, vännen, skoja bara. Du var ju lite nyfiken på vad jag gjorde med det rosa bandet... nu är det klart ;) Kolla in Väsklycka!

  Kram kram och ha en fin helg. Malin

  SvaraRadera