fredag 15 juni 2012

Sommarkänsla ...

 Trots lite kyligt väder skvallrar ljuset om att det faktiskt är sommar och sakta sakta har sommarkänslan vuxit fram i mig. I morse var sommarkänlsan påtaglig. Jag steg upp till kvittret från glada småfåglar, till sol och en blå himmel, till doftande pioner på köksbordet och till spår av sådant som hör en skolavslutning till. En blomma till fröken och en ny klänning till dottern.
Medan resten av familjen fortfarande sov smög jag runt med kameran och försökte fånga lite sommarkänsla. Kan du känna den?

Snart är det dags att ge sig av till sonens avslutningskväll i skolan. Kameran är på laddning och ja, jag kommer att ta med ett stort paket näsdukar.

Maria


3 kommentarer:

 1. Japp! Jag fångar den. Bättre genom dina bilder än när jag tittar ut genom mitt eget fönster :)

  Och så har vi nog likadana stolar i köket tror jag bestämt :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 2. Känner absolut sommarkänsla ;)

  Näsdukar... känner igen känslan. Klumpen i halsen började komma redan när andras små barn sjöng, blev större när mina pluttar var framme och så pricken över i:et... så slutade sonens båda fröknar. Var fanns mina näsdukar då? Hemma! Typiskt ;)
  kram kram Malin

  SvaraRadera
 3. Jag känner din sommarkänsla! Vackra, lugna bilder, vad fint med en blomma till fröken och en klänning till dottern, det låter som en dikt :) Näsdukar behövs alltid på avslutningar!

  SvaraRadera