söndag 6 maj 2012

Trädgårdsinspiration ...

Igår åkte jag och maken till Löddeköpinge Plantskola. Där finns massor med fina saker, växter, krukor och trädgårdspynt av olika slag och jag vill ha nästan allt! Det är dessutom en underbart inspirerande miljö att strosa runt i och för dig som inte har möjlighet att åka dit så kommer här några bilder med trädgårdsinspiration från Löddeköpinge Plantskola.

Tyvärr kan jag ju inte få allt jag vill ha men något blev köpt i plantskolan i går så idag ska jag ut i trädgården och härja en stund. Några växter ska flytta och få ny plats här i trädgården och svarta bänken vid entrén ska pyntas med nyinköpta krukor. Dessutom ska jag försöka hinna med att ta mig an en fotoutmaning som Fröken Pyssel med bloggen Pastill har bjudit in till, EFIT, ett foto i timmen. Första fotot är redan taget och går det som jag tänkt kommer det så småningom ett inlägg där du kan följa min söndag.

Önskar dig en skön söndag!

Maria

6 kommentarer:

 1. Vilka härliga inspirationsbilder. Jag borde ta tag i vår trädgård någon dag, men ååh, nää, det är nog inte riktigt min grej. Men en fin trädgård är ju min grej. Knepigt det där ;-)
  Ha en bra dag! Kram

  SvaraRadera
 2. Åh, önskar att vi hade ett liknande inspirerande ställe här i närheten. De där höga svarta krukorna skulle ju göra sig utomordentligt på min balkong!

  SvaraRadera
 3. Förstår att du skulle vilja ha det mesta från det stället!:) Måste vara härligt att bara gå där och njuta av allt fint.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Fina fina bilder. Jag var till en handelsträdgård här om sistens och jag ville ta med ALLT hem. Fick nöja mig med lite kryddväxter. Men det är härligt att gå omkring, drömma och inspireras.

  Ha en skön söndagkväll
  Kramar L

  SvaraRadera
 5. Hej där! Jag har en award till dig!
  Hoppas du får en fortsatt fin söndag!
  // Sandra
  P.s jag ska försöka fota imorgon, får ta bilder när det passar och på det som passar sig...

  SvaraRadera
 6. Härliga bilder! Kan man flytta in där, på plantskolan? Skulle vara perfekt för söndagsfikan :)

  Kramar Kicki

  SvaraRadera