måndag 9 april 2012

Blått ...

Måndag igen och den här gången är det färgen blå som gäller i Sveas färgutmaning. För mig är blått himmel och hav i alla dess nyanser. Blått är finaste porslinet jag ärvt av mormor och blått är skönaste jeansen. Blått finns i våra garderober, i vårt linneskåp och mitt pysselskåp. Blått finns det också en del av i vår hall just nu. Dotterns blå skor, blå halsdukar som fortfarande behövs för att vi inte ska bli blåfrusna och en blå trasmatta.


Blått har också varit ett tema i Fotoutmaning vänner emellan, en utmaning som min fina vän Kristina och jag gett varandra för att hålla intresset och nyvunna fotokunskaper vid liv. På tal om den fotoutmaningen så har vi ett nytt tema på gång. Temat är "På väg" och ni är varmt välkomna att vara med. Mer om detta i morgon.

Kram
Maria

Ps. Vill du se fler inlägg om färgen blå så titta in hos  Helenhallon, Nilssonskahuset, ciber, Mamma med ambitioner, Pastill, Elvornas hem, Creando, Sagoliktpyssel, Galenskap och lite allvar, Cathastrof, Ullabritt, Vardagspärlor, Sityliv, Mitt hem är min borg, Krupnikov och Hem ljuva hem

6 kommentarer:

 1. Älskar blåa toner!
  Önskar dig en fin dag!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Hej! Fint med blått! Jag skall också knåpa ihop ett blått inlägg senare.

  Den där fotoutmaningen? Tror du jag får vara med? Vore superkul ...

  Ha det bra
  Kram

  SvaraRadera
 3. Converse gör sig i alla färger :-) Fina foton, som alltid!!

  Jo, jag har funderat på att sälja glasunderläggen, men måste hitta någonstans där det inte kostar 250 kr att beställa ett set.. :-S Har du några tips?

  SvaraRadera
 4. Åh, så fina bilder!
  Hmm, pastell?! Tja det tål att tänkas på. Ska bli spännande att läsa mer om din utmaning imorgon, jag är ju ingen fotoexpert precis men utmaningar är ju skoj! :)
  Hoppas du får en fin avslutning på påsken!
  // Sandra

  SvaraRadera
 5. Blå är min favoritfärg och gärna de mörka och smutsiga tonerna. Hade en period i mitt liv där hela min garderob bestod av i stort sett bara blå plagg.
  Jag längtar inte direkt efter jobb och vardag jag heller. Hade gärna varit ledig ett tag till.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Tjusig tolkning. Skorna på sista bilden, vad är det för några....? Undrar man lite nyfiket....? Ska bli spännande att se vad det är för fotoutmaning som vankas. Kanske är något att haka på.... :)
  Kramar Kicki

  SvaraRadera