söndag 26 juni 2011

Tacksam

Ofta kan man höra mig säga att jag vill ha något, att jag vill göra något eller att jag önskar något. Inte för att jag inte är nöjd med det jag har, för tro mig det är jag,  det är bara så ändå. Det finns ju så många saker att förbättra, förändra och uppleva och inspirationen och lusten till olika små projekt är ofta stark.

Solen som skiner in i köket är också något att vara tacksam för.

Andra dagar är jag bara fullständigt tillfreds och känner en oerhörd tacksamhet för det liv jag lever. Idag är en sådan dag. Jag lever tillsammans med den finaste familj man kan tänka sig.  Jag bor i ett hus som jag älskar och har en trädgård som jag trivs i. Idag finns inget behov av pysslande och fixande. Just nu njuter jag bara av att vara ledig och känner en stor tacksamhet.


Hoppas att du också kan känna att det finns mycket i ditt liv att vara tacksam över.

Kram Maria
.

2 kommentarer:

  1. Visst är det så, man ska vara tacksam för det man har!:) Efter att en gammal klasskompis till mig fick en son i maj med Downs Syndrom är jag extra mycket tacksam över våra två friska barn. Man kan aldrig ta något för givet och man får vara tacksam för varje dag man är frisk och har sin familj omkring sig. Och idag skiner solen även här!:)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Så sant så sant! Men vi strävar alltid uppåt på något sätt ändå. Aldrig till 100% nöjda.. Varför är det så? Fint inlägg. Kul att titta in till dej! / Emelie

    SvaraRadera