fredag 17 juni 2011

Jordgubbspaj och massor med prat

Idag började min sommarledighet! En ledighet som både börjar tidigare och varar längre än den brukar göra för min del. Åtta hela veckor ligger framför mig innan jobbet väntar igen. Som alltid inför en ledighet så har jag många tankar om vad jag vill göra. Läsa, pyssla, baka, fixa i trädgården, fotografera, rensa i skåp och lådor, grilla, träffa vänner ... Ja listan skulle kunna göras lång men bäst är väl ändå att försöka ta dagen som den kommer.

Första lediga dagen passade jag på att bjuda hem  fina vännen K på fika. Det blev en härlig stund med en mumsig jordgubbspaj, te och massor med prat.

En stund innan K kom passade jag på att leka med kameran. Jordgubbspajen och mandelskorporna fick vara fotoobjekt.

Nu väntar en runda med hunden innan det är dags att slå sig ner i soffan med en bok.

Hoppas att du också haft en bra dag idag!

Kram Maria

3 kommentarer:

 1. Här jublade sonen över att sluta sexan!:) Han ser fram emot att börja sjuan, börja på ny skola och få nya klasskompisar. Fast det är nog lite konstigt också, fast det skulle han nog inte erkänna i första taget!:)
  Visst går tiden fort! Känns inte länge sedan han gick på förskolan. Nu går vi in i en annan tid, då man ska vara redo att hämta honom från olika aktiviteter. Ikväll är han på avslutningsfest hos en klasskompis och ska hämtas vid elva. Lär ju inte bli tidigare hämtning med åren...
  Känner igen det där med att man vill hinna med så mycket på sin ledighet. Tror på att ta dagen som den kommer och bara njuta av ledigheten!:)
  Kram grodmamman

  SvaraRadera
 2. Tack för en härlig eftermiddag. Tänk har konstigt, just den pajen och de skorporna finns på min blogg med. Tusen kramar Kristina

  SvaraRadera
 3. Härlig bild och det låter som om det var en härlig dag!

  Kram, Helena

  SvaraRadera