söndag 20 februari 2011

Ledig en hel vecka

Ledig en hel vecka! Nja ledig och ledig men ledig från jobb i alla fall. Studierna kommer att kräva en hel del den här veckan men det ska också finnas tid att faktiskt vara ledig och göra något bara för att det är kul. Som att träffa en kär vän t.ex. eller ta en liten tur till stan. Min vardag, precis som så många andras vardag, är fylld till bristningsgränsen med sådant som måste göras och det får mig ofta att känna att mina kreativa ådror alldeles torkar ihop. Det finns varken tid eller lust att skapa, fixa och dona när man har så mycket annat som måste gå före. Men så fort jag får en paus från jobbet känner jag att det finns ett litet flöde av kreativitet kvar ändå och kanske kan det bli något pysslande den här veckan. Vi får väl se!


Innan idag satt jag med datorn i soffan i allrummet. Var alldeles inne i arbetet jag håller på med men så lyfte jag blicken och tittade ut mot vardagsrummet. Solen lös så fint in och även om tulpanerna i det närmaste har vissnat så lös de så fint. Var bara tvungen att hämta kameran! Tycker så mycket om vårt vardagsrum både med sol och utan men idag gav det fina ljuset lite extra energi. Tycker väldigt mycket om de nya kuddarna också och det har faktiskt blivit en svart och vitrandig kudde till. När jag ändå var igång med kameran passade jag på att fota lite till i vardagsrummet. Kanske visar jag någon bild som visar lite mer av rummet en annan dag.

Önskar er alla en härlig vecka, lediga eller ej!

Kram Maria

Ps. För er som läst i ett av mina tidigare inlägg om ickeönskvärda länkande adresser kan jag meddela att de inte längre finns kvar. Känns så skönt tycker jag! Hoppas och tror att det är Blogger som stoppat det hela.

3 kommentarer:

 1. Åh vad jag känner igen mig i det du skriver. Har varken tid eller ork till något pysslande för närvarande.
  Härligt med en veckas ledighet från jobbet. Jag får vänta till v 10!:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Haha jag väntar och längtar. Kanske borde du komma till lunch och stanna över på natten. Hur ska vi annars hinna allt prat och mys :)
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 3. Vad skönt det låter med en veckas ledighet! Jag hoppas verkligen att du även får tid för kreativitet och pyssel. Får man fylla på med det, så går det säkert även enklare med studierna.

  SvaraRadera