lördag 4 december 2010

julkort 2010

Att pyssla egna julkort är något som jag gillar. Visst har det hänt att det känts som ett "måste" men för det mesta är det ett trevligt och avkopplande pyssel som helst ska göras tillsammans med syster yster. I år har vi svårt att få ihop tid till gemensamt julpysslande och stökande och det fick därför bli kortpyssel på egen hand igår kväll. Årets julkort blev en väldigt enkel variant i vitt och svart med lite rött. Utklippta granar i ett papper med upphöjda prickar, ett litet rött hjärta och en liten remsa från dymon..Så nu mina nära och kära som tittar in här, nu vet ni vad som kommer att hamna i era brevlådor om ett litet tag. God Jul i förskott!

Kram Maria

3 kommentarer:

 1. Känner precis som du! Jag pysslar alltid ihop egna julkort jag också. I år har barnen fått välja vilket foto vi ska ha med. Vi har nämligen alltid ett foto på barnen inuti våra julkort. Jag har gjort ganska enkla kort i år också och de ligger nu här klara för att skickas!:)
  Ha en bra helg!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, visst är det mysigt att pyssla ihop julkort, så länge det inte blir för stressigt och 'måstigt'. Fina blev dina kort!

  Kramar från
  Helena

  SvaraRadera
 3. Superfina kort!!
  Önskar jag hade det tålamodet... har de senaste året inte skickat några julkort överhuvudtaget... Det är ju så himla mysigt att få, och speciellt om det ligger lite tanke o arbete bakom. Kanske skulle försöka anstränga mig i år... ;)
  Ha en riktigt skön helg!
  Kram

  SvaraRadera