söndag 5 september 2010

sötaste skålen

Igår hade vi kalas och jag fick den sötaste lilla skål i present av min syster. Turkos med ljust rosa prickar, rosor och guldkant . Underbart romantisk och ett nytt litet föremål att bära omkring här hemma och njuta av och givetvis fundera på om den ska stå här eller där. Tänk vilket kärt besvär!

Lovely little things that makes me happy

Vill också säga tack till er som tagit er tid att engagera er i inlägget om dotterns rum! Det där med sängen under fönstret bottnar i tankar om feng shui, vilket jag egentligen inte kan så mycket om, som säger att man inte ska ha sängen i ett energiflöde eftersom sömnen kan bli störd av det. Just nu sover min dotter i alla fall utmärkt där sängen står så kanske man ska göra som någon föreslog igår "Trivs hon bara med rummet som det är så är det väl bara att strunta i det där om energier." Ja kanske. Vi lär nog återkomma om just det rummet vid senare tillfälle.
Hoppas att du också har haft en bra helg!
Kram Maria

6 kommentarer:

 1. Urmysig skål & vackra bilder! Me like :)

  Fin blogg du har! Kikar gärna in här snart igen!
  Kram Jes

  SvaraRadera
 2. De är ju sååå fina de skålarna!!!
  Och vilken fin blogg du har!! Så kul att hitta hit, tack för din hälsning!:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Underbara bilder på skålen och rosen tillsammans....

  Hoppas att du får en fin höstdag! Kram Therese

  SvaraRadera
 4. Underbar liten skål!
  Ang dotterns rum så brukar jag om sommaren ha sängen ståendes med huvudänden mot fönstret utan att det har känts "konstigt". Däremot undrar jag om ni provat att ha sängen vid den gröna väggen och så skrivbordet vid fönstret? Det kan ju vara trevligt att titta ut när man sitter där och läser eller håller på med läxor tex?

  SvaraRadera
 5. Visst är de helt underbara de där skålarna!! En jättefin bild du gjort!
  Många kramar Marie

  SvaraRadera
 6. Åh vilken fin present!
  Kram Malin

  SvaraRadera