fredag 17 september 2010

paus


Att börja dagen i ett lugnt badrum är ju härligt på alla sätt och vis och absolut till hjälp för att hålla balansen i vardagen, precis som jag skrev i mitt förra inlägg, men det är tyvärr inte ett hållbart recept för att hinna med allt som måste hinnas med.

Den här hösten är det massor som ska hinnas med. Jobbet med nya arbetsuppgifter och utbildning, distansutbildningen som är inne på termin 5 av 6 och en uppsats som ska börjas på, barnen, mannen, Edith ... ja listan skulle kunnas göras mycket längre än så.

Så att hinna med pysslande, fotande och bloggande kan tyvärr inte prioriteras precis nu, även om jag älskar det. Efter en del om och men har jag därför bestämt mig för att ta en paus från bloggandet. Förhoppnigsvis behöver inte pausen bli så lång men jag ville ändå göra detta inlägg ifall ni rara som tittar in här lite då och då undrar vart jag tagit vägen.

Så ikväll säger jag...

...trevlig helg och på återseende


Kram Maria

5 kommentarer:

 1. Kommer att sakna dig!!
  Men förstår precis.. ibland får man helt enkelt inte tiden att räcka till. Hoppas du snart är tillbaka och ta hand om dig och din familj.
  Lycka till med studierna!
  Kramar Marie

  SvaraRadera
 2. Ibland gäller det att prioritera här i livet!
  Hoppas att du snart är tillbaka igen, för jag kommer att sakna dig!:)
  Ta hand om dig.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag känner så väl igen mig, i synnerhet just nu när tiden bara inte räcker till... till någonting, känns det som! Och hur roligt bloggandet än är, så tar det ju mycket tid, det råder det ingen tvekan om!

  Klokt av dig att prioritera det viktiga i livet och må så gott nu i höst! När och om du vill komma tillbaka väntar vi här och tittar gärna in igen.

  Kram,
  Helena, The Swenglish Home

  SvaraRadera
 4. Har precis hittat in till Dig.Så härliga bilder o text.Väntar på att Du kommer tillbaka,det riktiga livet går före så är det bara!!! kram *piah*

  SvaraRadera
 5. Ville bara skriva att jag hoppas att allt är bra med dig! Saknar dig!:)
  Kram

  SvaraRadera